Zateplenie

Polystyrén

Naša firma RG-plast&deva je spoľahlivým partnerom pre výrobu a predaj fasádneho polystyrénu. Fasadný polystyrén poskytuje moderné a efektívne riešenie pre tepelnú izoláciu, čím vám umožňuje udržať vašu stavbu dobre tepelne izolovanú a zabezpečuje ochranu pred poveternostnými vplyvmi.

Ponúkame širokú škálu fasádneho polystyrénu, vrátane spádového polystyrénu a stirodur EPS. Spádový polystyrén sa používa pre zlepšenie odvodnenia fasády a zároveň zabraňuje tvorbe pliesní a húb. Stirodur EPS je ďalšou možnosťou pre tepelnú izoláciu a zvyšuje energetickú účinnosť vašej stavby.

Fasadný polystyrén je odolný voči poveternostným vplyvom a výrazne znižuje náklady na vykurovanie a chladenie vášho domu alebo bytu. Zameriavame sa na kvalitu produktov a zabezpečujeme dlhú životnosť a vysokú účinnosť fasádneho polystyrénu.

Ak sa rozhodujete pre tepelnú izoláciu svojej stavby, fasádny polystyrén od RG-plast&deva je správnou voľbou. S našimi produktmi získate spoľahlivé riešenie pre ochranu a úsporu nákladov na energie.

Pre viac informácií o ponuke fasádneho polystyrénu a cenách nás kontaktujte ešte dnes. Naši odborníci vám radi pomôžu pri výbere správneho produktu pre vašu stavbu a zabezpečia vám kvalitnú a efektívnu tepelnú izoláciu. Kontaktné údaje nájdete tu.

Naše ďalšie články si môžete prečítať v sekcii blog tu.

Zdroj ilustračného obrázka: freepik.com

RG-plast&deva – odborníci zo Slovenska zameraní na plastové a hliníkové okná, žalúzie a sieťky, vchodové dvere, garážové brány, tepelnú izoláciu, fasádny polystyrén, podlahový a spádový polystyrén!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *